Tarief

Iedere vraag, iedere ouder en ieder kind is weer anders. Ik bied graag een 1-op-1 coachingstraject aan dat helemaal aansluit op jouw persoonlijke vraag, wensen en behoeftes. Alleen dan krijg je het beste resultaat!

Coachingstraject 
Na een vrijblijvende kennismaking, ontvangt je (afhankelijk van de vraag) een op maat gemaakt coachingsvoorstel met het aantal sessies en termijn van het traject van 3 maanden.
De prijzen van de trajecten variëren van €175,- tot €250,- per maand inclusief 21% BTW. In deze trajecten is alles inbegrepen: oriëntatiegesprek, coachingsafspraken, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, voorbereiding, advies en/of tips aan derden.

Yes! Meer informatie. (1).png

 

Kort INZICHT traject (online)
Wil je liever een kort traject dat jou voorziet van meer inzicht? Dat ik online met je 'meekijk'? Dat kan nu met het INZICHT traject. In een persoonlijke video ontvangt je van mij inzicht in wat jij als ouder kunt doen om de situatie te veranderen. Ik noem het ook wel, de angel eruit halen. Je hoort exact aan welke knoppen jij kunt draaien. Je leert om op een andere manier naar de situatie en je kind te kijken en weet het zo om te buigen naar wat jij graag wil voor jou en je kind.

Wat krijg je?

Introductievideo met theorie.

Een online uitgebreide vragenlijst die mij voorziet van alle input.

Analyseverslag.

Advies en opdrachten in een video die ik persoonlijk voor jou opneem.

 

Wat is de investering?

De investering voor het INZICHT traject is in totaal €297,- inclusief BTW.

Yes! Meer informatie. (1).png

 

Op alle tarieven zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. 

Vergoeding

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet.
Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Soms worden coachingskosten, in overleg met de basisschool, vanuit het rugzakje vergoed. 

Margamaaktgezinnengelukkiger is aangesloten bij ADIONA, professionele beroepsorganisatie voor kindercoaches Nederland

banner-adiona.png 

Margamaaktgezinnengelukkiger heeft een licentie om te werken volgens de PresentChild ® Methode

presentchild.JPG