1-op-1 coaching

Je bent een bewuste en betrokken ouder. Jij wilt je kind helpen, je hebt al veel geprobeerd, maar je weet nu niet meer hoe je het aan moet pakken. Je kind loopt ergens tegenaan en dat raakt je. Het houdt jou bezig. Uiteindelijk ben je er zelf zo geïrriteerd, boos of verdrietig van dat je in het bekende cirkeltje blijft ronddraaien.

Kindercoaching is zeer geschikt om je kind weer op weg te helpen, maar jij bent als ouder een belangrijke en onmisbare schakel in het geheel. Zelfs als de hulpvraag zich buitenhuis afspeelt. Om die reden vind ik het belangrijk om eerst intensief met de ouders samen te werken, zodat de resultaten ook blijvend zijn!    

Hoe ik dat doe? Ik ga ervan uit dan kinderen ons spiegelen en dat ze nooit iets doen voor niets. Door het gedrag of lichamelijke klacht wil jouw kind je inzicht geven. Als je dat eenmaal ziet en ermee aan de slag gaat, ga jijzelf en daarmee ook het gedrag van het kind blijvend veranderen.
In de 1-op-1 coaching geef ik je graag terug wat jouw kind je wil vertellen en hoe je dat concreet aan kunt pakken. Zo zit je zelf weer aan het stuur en help je niet alleen je kind maar ook jezelf verder groeien.

In dit filmpje kun je zien hoe dat in zijn werk gaat.