Geef je kind in 5 stappen meer zelfvertrouwen

liefste.pngliefste.png


Was er maar iets wat jij kunt doen om je kind meer zelfvertrouwen te geven. Je ziet dat je kind worstelt. Niet zo dapper op dingen afstapt als de andere kinderen. Bang om fouten te maken. Misschien zelf wel bang is voor wat voor anderen niet te begrijpen is. Jouw kind moet wat meer voor zichzelf opkomen. Deze woorden werken alleen maar averechts. Nog iets wat niet lukt. Je kind hangt erg aan jou als het gaat om het nemen van beslissingen of het nemen van nieuwe stappen. Zoekt steeds bevestiging. Die onzekerheid beperkt je kind en dat doet pijn. Kon je het maar allemaal vóór je kind doen, dat gaat helaas niet.

Je kunt veel meer doen dan dat je nu denkt

Maar er is wel iets wat jij samen met je kind kunt doen als het om zelfvertrouwen gaat. Veel meer zelfs dan je nu denkt. Je hoeft dat niet aan anderen over te laten of je kind op cursus te sturen. Jouw kind kijkt en leert het meeste van jou! Jij kunt in 5 stappen op een laagdrempelige manier het zelfvertrouwen van jouw kind laten groeien.

 

 

stappen.png 

 

Zo werkt het

Jij gaat in 5 stappen je kind meer zelfvertrouwen geven. Dat doe je aan de hand van 5 modules:

Stap 1: Begin bij jezelf

Stap 2: De valse kraai

Stap 3: Welke houding neem je aan

Stap 4: Fouten maken

Stap 5: Krachtige woorden

Dit is geen saaie training, maar zit boordevol laagdrempelige oefeningen die direct voor quality-time met jou en je kind zorgen. Je gaat de onzekerheid niet wegpoetsen of maskeren met snelle trucjes. Je legt een stevige basis waar je kind van blijft profiteren, welke situatie er ook op zijn of haar pad komt.

 

Hoe bevalt de training?

testimonial.png 


De training begint direct

 

Vijf weken lang begeleid ik jou met:
Zes videos met uitleg en achtergrondinformatie die jij wanneer jij dat wilt bekijkt.
Vijf werkboeken (25 pagina's in totaal) met inspiratie, uitleg en oefeningen.
Na je betaling ontvang je direct de eerste module. Daarna verschijn ik wekelijks in je mailbox voor de opvolgende modules.

 

Introductietarief

Deze training is nu nog beschikbaar voor het introductietarief van €29,-. Normaal gesproken is deze training €59,-. 

 

 Normaal is deze training €59,- nu slechts €29,-.png


Meest gestelde vragen

Hoe ontvang ik het trainingsmateriaal?
Je ontvangt het via het e-mail. Al het materiaal is ook te downloaden.

 

Hoeveel tijd kost de training?
Iedere week ontvang je een nieuwe module. In totaal ben je vijf weken met de training bezig. Neem voor alle modules voldoende tijd. Soms kun je ook oefeningen herhalen als dat fijn of nodig is. De training is vooral bedoeld om op een laagdrempelige manier met het thema zelfvertrouwen bezig te zijn.

 

Het is nu te druk, kan ik deze training een andere keer kopen?
Als je deze training aanschaft is en blijft deze van jou. Je kunt de training op iedere moment dat het jou uitkomt volgen. Dat kan dus ook pas over een paar maanden zijn.

 

Voor welke leeftijd is deze training geschikt?
Voor kinderen in de basisschool leeftijd.

 

Waarom is deze training zo goedkoop?
Het gaat hier om een introductietarief. Ik wil heel veel ouders laten ervaren dat er veel meer is wat ze zelf voor hun kind kunnen doen als het om zelfvertrouwen gaat.

Ik kom uit België, kan ik deze training ook aanschaffen.
Helaas kun je deze training alleen via Nederlandse banken betalen. Als je mij mailt, zorg ik dat je een factuur via mail ontvangt. Dan kun je het bedrag overmaken. Daarna ontvang je training.

 

ja.png