Online training PIT

Bekijk je deze pagina via je telefoon? Draai hem dan horizontaal, dan kun je alles goed lezen...

 

Deze training start weer op 1 augustus

Wat nou als er in jouw kind wel heel erg veel pit zit? Dat bijna elke 'nee' uit jouw mond zorgt voor een aardverschuiving. Je kind zo strak vasthoudt aan zijn plan en mening dat leven op Mars dichterbij lijkt dan jouw kind enigszins jouw kant op te laten bewegen. Dat als het anders gaat dan jouw kind in zijn hoofd heeft (of nog veel erger, er gebeurt iets onverwachts) je kind zo intens van slag raakt. Zo erg dat jij jezelf afvraagt waarom je vanmorgen niet beter in je glazen bol hebt gekeken om dit hele gedoe te voorkomen. Dan kunnen we elkaar de hand schudden. Het lijkt erop dat je een kind vol temperament gekregen hebt.

 

De andere kant

Mijn kind voldoet compleet aan de bovenstaande omschrijving. Aan de andere kant, hij is ook extreem lief, spraakzaam, vrolijk en gevoelig. Is er 'iets' met mij aan de hand? Dan is hij de eerste die naast mij komt zitten en me een grote knuffel geeft. Door alle boze buien, aardverschuivingen, geploeter en geworstel heen, valt het niet altijd mee om die kant ook te blijven zien.

 

Je bent niet de enige 

Als gezinscoach kijk ik regelmatig in de ogen van ouders die vragen hebben over hun temperamentvolle kids. De vragen zijn vaak hetzelfde: Hoe kan ik mijn kind toch bijsturen? Hoe kan mijn kind beter met zijn boosheid omgaan? Hoe kan ik zelf rustig blijven als mijn kind zo onmogelijk doet? Hoe zorg ik ervoor dat de omgeving wat meer begrip toont?

Met al mijn kennis en ervaring als coach van de temperamentvolle kids en hun ouders die ik in mijn praktijk begeleid en met mijn ervaring als moeder van zelf een temperamentvol exemplaar, ontwikkelde ik de online training PIT.

Na het volgen deze training ziet de relatie met jouw temperamentvolle kind er zeker anders uit. Met minder strijd en veel meer genieten van elkaar.

 

Wat krijg je?

Vanaf 3 maart ontvang je vier weken lang ontvang iedere dinsdag een nieuwe video-les van mij met een uitgeschreven werkboek (dat zijn 4 video's en 4 werkboeken in totaal) in je mailbox. Ik deel met jou mijn kennis en ervaring, geef je praktische tips en opdrachten die voor de nodige inzichten zorgen. Ik ben jouw cheerleader om net wat 'verder' te kijken en te handelen dan je zelf normaal gesproken zou doen. Want ja, je kunt zelf prachtige boeken aanschaffen over dit onderwerp, maar dat zorgt er nog niet voor dat je tot actie overgaat.

Persoonlijke begeleiding in een live masterclass van 1,5 uur om in te gaan op jouw gezinssituatie en om jouw vragen te beantwoorden.  Deze masterclass zal op woensdag 25 maart om 9.30 uur online plaatsvinden.  

 

Voor wie? 

Voor ouders van temperamentvolle kind(eren) die bereid zijn om met hun kind en met zichzelf aan de slag te gaan. Die verder willen kijken dan hun neus lang is. Die enthousiast en gemotiveerd genoeg zijn om uiteindelijk meer te kunnen genieten van hun kind.

 

Wat komt er aan bod?

Wat zijn temperamentvolle kinderen? Wat hebben ze van jou als ouder nodig? 

Je komt achter de 'echte' behoeften van je kind.

Wat heeft jouw temperamentvolle kind jou te vertellen over jezelf?

Een kijkje in de spiegel.

Hoe zorg je ervoor dat het thuis leuk blijft? 

Ontdek hoe je zelf rustig kunt blijven en omgaat met de reacties van anderen.

Wat zijn lastige situaties voor een temperamentvol kind en hoe kun je jouw kind daarin begeleiden? 

Met hele praktische tips en werkbladen leer je om hiermee aan de slag te gaan.

 
Voor €49,- (inclusief 21% BTW) doe je al mee aan deze online training met persoonlijke begeleiding!