Stop met schreeuwen training

Je had het je nog zó voorgenomen. Deze keer blijf ik rustig en tel ik tot tien. Voor je het weet is het toch weer zover. Je schreeuwt naar de persoon waar je dat juist het minste naar wilt doen.... je kind.

 

Je weet dat je zo niet het goede voorbeeld geeft, maar blijf maar eens rustig. Het lijkt wel of je kind steeds weer op die knop bij jou drukt, de verkeerde knop wel te verstaan. De knop waardoor jij gaat schreeuwen.
Daarna voel je je schuldig, dit is niet zoals je het wilt.

 

Misschien ben je niet de enige die zo schreeuwt. Schreeuwt je kind ook om zichzelf te laten horen en om zichzelf duidelijk te maken. Dat zou je zo graag anders willen, maar je hebt geen idee hoe. Het lukt je zelf ook niet om rustig te blijven, hoe kun je jouw kind dan daar goed in begeleiden?

 

Toch denk ik dat het anders kan. Dat jij met de juiste tools en inzichten het volumegebruik in je huis drastisch naar beneden krijgt. Nee, het gaat niet makkelijk worden. Het gaat zelfs een echte uitdaging worden, een challenge. Als jij het echt wilt, stoppen met schreeuwen en je daar op de juiste manier op focust, dan weet ik zeker dat het jou lukt.

 

Hoe dan? Om jou en je kind te helpen, ontvang je één maand lang, iedere week een video (dus 4 video's in totaal). Door deze 4 video's krijg jij het inzicht wat je nodig hebt om echt te veranderen:
waarom schreeuw je, wat zijn jouw triggers, waar focus jij je nu op?

 

Na iedere video zet ik je aan het werk met praktische opdrachten. Opdrachten die jou veel verder brengen dan dat je nu zelf lukt. Geen algemene tools die je zo kunt googlen. Ik geef je alleen die hulpmiddelen die werken voor mij en voor de ouders die ik begeleid in mijn coachingspraktijk.
En.....ik laat je zien hoe je jouw kind helpt om ook te stoppen met schreeuwen.

 

Voor €25,- (inclusief 21% BTW) doe je mee!

 

Om je een hart onder de riem te steken (je bent echt echt niet de enige die schreeuwt tegen zijn/haar kind) kun je deelnemen aan de besloten Facebookgroep. Wissel je ervaringen en inzichten met elkaar uit. Natuurlijk ben ik daar ook aanwezig om je (eventuele) vragen te beantwoorden en om te zien hoe deze challenge jou vergaat.

 

Ben je er nu echt klaar mee, dat schreeuwen? Wil je dit aanpakken en het volumegebruik in huis (en straks misschien ook wel op de camping) voor eens en altijd naar beneden brengen? Wacht dan niet langer en doe mee!

Op maandag 27 juni ontvang je de eerste video met opdrachten in je mailbox!

 

actieknop.png