Stop met schreeuwen training

(Bekijk je deze pagina op je mobiel? Draai dan het scherm voor een betere leesbaarheid)

Meestal lukt het je wel om rustig te blijven. Maar het lijkt wel of jouw kind toch weer die knop bij jou weet in te drukken, de verkeerde knop. De knop waardoor jij gaat schreeuwen. Daarna voel je je schuldig, dit is niet zoals jij het wilt en al helemaal niet zoals jij het voor je had gezien als ouder.

 

Je weet dat je zo niet het goede voorbeeld geeft, maar blijf maar eens rustig! Dat zou je zo graag anders willen, maar je weet niet zo goed hoe. Tot tien tellen en weglopen uit de situatie heb jij al geprobeerd en dat werkt niet. En ja, iedere ouder schreeuwt wel eens tegen zijn kind. Daar ben je echt niet alleen in, je bent immers geen robot die het allemaal perfect doet. Diep van binnen verlang je ernaar om toch meer die ouder te zijn die wel op een rustige manier kan blijven reageren. En nee niet altijd, maar zeker meer dan dat je nu doet.

 

Hoe kun je hiermee voor eens en altijd aan de slag?

Bijna dagelijks coach ik ouders in mijn praktijk komen op dit onderwerp. Ook heb ik er zelf een heel onderzoek op zitten, want ik reageer zeker niet altijd zoals ik zelf zou willen reageren op mijn kinderen. Al deze kennis en vooral wat wel en wat niet werkt, heb ik verwerkt in de online training: Stop met schreeuwen.

Wat komt er aan bod? 

  • Waar komt dat schreeuwen nu vandaan? Wat dat is vaak de plek om het op te kunnen lossen.
  • Je krijgt inzicht in je eigen triggers zodat je deze gaat herkennen en daar op tijd op in kunt spelen!
  • Ik geef je hele praktische tools die ervoor zorgen dat jij niet gaat schreeuwen.
  • Je leert hoe je het beste kunt handelen als je toch een keer schreeuwt en hoe je je daarover daarna niet schuldig meer hoeft te voelen.

Hoe werkt het?

Je ontvang vier trainingsvideo's met uitleg. Na iedere video zet ik je aan het werk met praktische opdrachten in een werkboek. Opdrachten die jou veel verder brengen dan dat je nu zelf lukt. Zo kun je zelf één maand lang met dit onderwerp aan de slag! Je bepaalt zelf het tempo, na aanschaf blijft de training onbeperkt voor jou beschikbaar.


Wat is de investering?


Ik wil je graag laten ervaren hoe het is om te stoppen met schreeuwen. Daarom heb ik een speciaal aanbod, juist omdat het nu hard nodig is.