Online trainingen

Is de stap naar 1-op-1 coaching nog wat te groot? Dan heb ik voor jou een aanbod van online trainingen die je kunt volgen waar en wanneer dat voor jou het beste uitkomt!

Al mijn kennis en ervaring uit de praktijk verwerk ik in deze trainingen. Ik begeleid jou stap voor stap door de training heen. Met lesvideo's en werkbladen, krijg je een uitgebreide uitleg en kun je meteen praktisch aan de slag.  

De online training die nu 'open' voor inschrijving is:

Stop met schreeuwen training 

Je neemt je voor om rustig te reageren, maar het lijkt wel of jouw kind steeds op de verkeerde knop weet te drukken bij jou. De knop die ervoor zorgt dat jij gaat het schreeuwen naar de laatste persoon waartegen je dat wilt, je kind. Met deze training zorg je ervoor dat het volumegebruik in huis sterk afneemt. En dat je ook in lastige situaties rustig kunt blijven reageren. 

 

De online trainingen die nog niet open voor inschrijving zijn: 

 

In 5 stappen meer zelfvertrouwen voor je kind

Je kunt nu veel meer doen voor je kind om zijn of haar zelfvertrouwen te vergroten dan dat je nu denkt! Hoe? In 5 stappen loods ik je door deze training heen en ik begeleid je 5 weken lang. Iedere stap laat het zelfvertrouwen van jouw kind groeien!

 

PIT training voor ouders van temperamentvolle kids

Wat nou als er wel heel erg veel pit in je kind zit? Dat bijna elke 'nee' zorgt voor een aardverschuiving. 
Je kind zo strak vasthoudt aan zijn of haar plan en mening dat leven op Mars dichterbij lijkt dan jouw kind enigszins jouw kant op te laten bewegen? In deze training krijg je meer inzichten in jouw temperamentvolle kind. Je leert waar je kind behoeftes aan

 

De superheldenschool


De school waar je werkt aan jouw zelfvertrouwen als ouder en aan het zelfvertrouwen van je kind. Iedereen die deze online training volgt, komt naar buiten met een flinke dosis zelfvertrouwen. Deze training bestaat uit 7 modules met verschillende lessen, en er is zelfs speciaal een kinderboek geschreven om bij deze training te gebruiken. 

 

 heeft, wat jij van je kind kunt leren en hoe je jouw kind begeleidt in lastige situaties.