De SuperHeldenschool

Header.png

Zou je het liefste je onzekere kind willen beschermen tegen de grote 'boze' buitenwereld? Het onder een glazen stolpje zetten zodat het maar niet gekwetst gaat worden? Het voor je kind willen regelen en oplossen? Als het kon, zou jij het liefste het allemaal vòòr jouw kind doen. Diep van binnen weet je dat het zo nooit lukt om meer zelfvertrouwen te krijgen. Je kind moet toch leren om ooit op eigen benen te staan en zichzelf vertrouwen. Maar wat als het steeds mis gaat? Het is zo lastig om je kind te zien worstelen, het loslaten voelt ook niet goed voor jou. Was er maar een manier waarop jij toch zou kunnen helpen.....

 

Hoe het anders kan!

Ik ben ervan overtuigd dat er een manier is, waarop jij je kind helpt. Sterker nog, ik denk zelf dat jij als ouder veel meer kunt doen dan ieder ander. Waarom? Waarschijnlijk zie je veel van jezelf terug in je kind. Van hoe je vroeger was of hoe je bent op dit moment. Jij weet precies hoe het voelt en jij weet dus ook wat jouw kind kan helpen. Niet door je kind weg te sturen naar één of andere training, maar door het avontuur samen aan te gaan. Door tegelijkertijd te werken aan jullie zelfvertrouwen. Door samen te dromen, te oefenen en te verwezenlijken. Je bewandelt dit pad hand in hand. Jij bent het voorbeeld voor je kind en andersom is je kind de motivator voor jou. Een supercombinatie, die levenslang door blijft werken. Je leert jezelf en je kind nog veel beter kennen, zodat jij precies kunt bieden er nodig is, op het moment dat het het nodig is. Je ontdekt welke krachten er allemaal al in je verstopt zitten waardoor je iedere tegenslag kunt tackelen en je gaat bereiken wat je echt graag wilt bereiken. Zodat jullie allebei supersterk in jullie schoenen komen te staan.


Hoe bereik je dat?

Door je in te schrijven voor de SuperHeldenschool! Dit is de enige online school in Nederland die zowel werkt aan jouw zelfvertrouwen als dat van je kind. Twee vliegen in één klap dus! Wat kun je verwachten van deze school? De school start op maandag 30 november 2015. 8 weken lang ontvang je iedere week een nieuwe (video)les. Je krijgt ook werkboeken (één voor jezelf en één voor je kind) volop opdrachten die bij de lesstof horen, tips, nadenkvragen, inzichten en inspiratie. Je krijgt een kinderboek dat speciaal voor de SuperHeldenschool is geschreven. Dit verhaal lees je samen met je kind en zorgt voor nog meer verankering en oefening van de lessen. En je ontvangt ook nog het SuperHeldenspel met 18 uitdagende opdrachten om samen te spelen!

Materialen.png 

Wat leer je allemaal in de SuperHeldenschool?

Ik neem je stap voor stap mee op weg naar meer zelfvertrouwen. In iedere les komt weer een nieuw onderwerp aan bod. Na les 4 is er een implementatieweek om alle geleerde oefeningen goed in de praktijk te brengen. Nu al nieuwsgierig naar de lessen? Je ziet hier wat je gaat leren.

lessen.png

 

Wat zijn de ervaringen van anderen? 

 

Ervaringen.png


Waarom kan juist Marga mij helpen? 
 

 

Over Marga (1).png

Past het wel bij mij en bij mijn kind?

Om je een goed idee te geven of de SuperHeldenschool bij jou en je kind past, geef ik antwoord op de meest gestelde vragen. 

Q&A.png

Wat investeer je in de SuperHeldenschool?

Voor de SuperHeldenschool geldt nu nog een introductieprijs. Wanneer de inschrijving sluit, kun je niet meer meedoen en moet je wachten op de volgende ronde. Het is goed om te weten dat de SuperHeldenschool steeds duurder wordt, omdat de modules en bonussen worden uitgebreid bij iedere nieuwe versie. Iedere student van de Superheldenschool heeft levenslang toegang tot het materiaal, en ook tot de nieuwste updates. Het is dus interessant om zo vroeg mogelijk in te stappen. Je kunt kiezen uit twee soorten pakketten.

InvesteringFBW.png

 

Maak samen met je kind de reis van je leven

Ben jij er helemaal klaar mee om aan te zijlijn te staan? Wil jij je kind actief gaan helpen aan meer zelfvertrouwen? Ga dan nu samen het avontuur aan! Schrijf je vandaag nog in voor de SuperHeldenschool! Maak samen met je kind de reis van je leven.

Ja! Ik schrijf me in.png