Aanbod voor professionals

Eén keer per jaar coach ik een groep (kinder)coaches, counselors of therapeuten die hun praktijk naar een volgend niveau willen brengen. Dat kan variëren van het verder uitbouwen van je praktijk, meer focus aanbrengen, of een hele stevige basis te leggen om echt goed van start te gaan. Marketingvragen, intervisie, social media, persoonlijke ontwikkeling dat komt allemaal aan bod. Alles zodat jij en jouw praktijk kunnen groeien op eigen wijze. Geen standaardprogramma, maar kijkend naar wat bij jou past en wat helemaal niet. 

Ik begeleid je een half jaar lang, zodat ik echt alle fases met je mee kan maken en met je mee kan lopen.

We hebben dan vier 1-op-1 gesprekken van 1,5 uur
Twee groepsochtenden met de andere deelnemers.
Wekelijks contact via e-mail om je te inspireren, te motiveren.
Altijd de beschikking tot reviews van teksten, je website, flyers.

Toen ik zelf van start ging, heb ik deze begeleiding echt gemist, Opeens ben je ondernemer met alles wat daarbij komt kijken. Zelf investeer ik nog steeds jaarlijks in businesscoaching, omdat ik alleen op die manier met veel plezier kan blijven ondernemen en de klanten kan bereiken die ik wil bereiken. 

DSC_0335.jpg

In oktober 2020 start weer een nieuwe groep. De investering van dit traject is €250,- per maand exclusief 21% BTW. Het traject duurt zes maanden. Wil je hier meer van weten en heb je vragen? Ik neem graag contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Naam *
E-mail *
Telefoon
Waar kan ik je bij helpen? *